Július 15-től Szikulai István igazgatóhelyettes lett a Somogy Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat megbízott igazgatója. A korábbi igazgató, Tomorné Huber Éva húsz év után elköszönt ugyanis a meglehetősen kiterjedt intézményhálózattól, amelyben 2000-től dolgozott; 2011-től igazgatóként. Nevéhez fűződik egyebek mellett a nagyszabású programokkal tarkított megyei gyermekvédelmi hét rendezvénysora, valamint a Zene nélkül mit érek én? című tehetségkutató fesztivál.

A marcali központtal működő intézmény vezetőjének munkáját megköszönte Tóth László Norbert, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Somogy Megyei Kirendeltségének igazgatója is. Egy szűk körű ünnepi ebéden méltatta tevékenységét – kiemelve, hogy Tomorné Huber Éva maradandót alkotott a somogyi gyermekvédelemben, s neve egy korszakot fémjelez.

Ezt követően a megyei kirendeltség főosztályvezetője és osztályvezetői, valamint az intézményvezetők jelenlétében virággal és személyes ajándékkal kívánt további sikeres éveket. 

Az intézmény fenntartója Tomorné Huber Éva helyére már kiírta az igazgatói pályázatot.

Képgaléria: